Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твБългарите сме европейци, но ние трябва да

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твБългарите сме европейци, но ние трябва да
Коментари Харесай

Елена Йончева: Борисов два пъти отказва да се яви в Европейския парламент

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

" Българите сме европейци, само че ние би трябвало да се борим за това, с цел да станем европейци, това не е лесна борба. Не мисля, че ще има завършек на тази борба. Въпросът е да успеем да се приближаваме към това, което назоваваме европейско ", каза Елена Йончева от Брюксел особено за предаването на Слави Трифонов по телевизия 7/8.  

" Всеки от българите тук намира борбата, която да води. Аз съм част от мониторингова група, в нея има единствено 14 евродепутата, това е нещо като група по бързо реагиране в ЕП, тъй като има право да извика министър-предесатели, когато в дадена страна има проблем и той не може да се реши. В тази група два пъти поканихме министър ръководителя господин Борисов и прав си, Слави, " няма такава страна ", до момента не е имало министър-председател, който да се откаже да се появи на сходна покана. 

Той два пъти се скри и два пъти се отхвърли да се покаже в тази мониторингова група. Бяха поканени и министър председатели преди този момент на Словакия, на Малта, те пристигнаха. Почти никой не може да повярва, че е допустимо нещо сходно. Веднъж да се откаже, само че два пъти, това става процедура. Разчита се на опозиционните партии и медиите в България да се окаже нужния напън, Борисов да се най-малко да се появи в Екологичен потенциал. За страдание ти знаеш, Слави, каква е свободата на медиите в България и натискът не може да бъде сбъднат ", обърна се тя към водещия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР